Grad NOVSKA Službene stranice

Sportski dan u Katoličkoj osnovnoj školi Novska – lijepo i zabavno natjecanje učenika i roditelja

Veselo i u sportskom duhu, u organizaciji Katoličke osnovne škole Novska, za učenike i roditelje, u četvrtak 10. lipnja je održan Sportski dan kao dio projekta „KOŠUN za sretnu obitelj“, na prostoru ispred Sportske dvorane.

Učenici, njihove učiteljice i roditelji odmjerili su sportske vještine, proveli lijepo i zabavno popodne uz želje da će tako nastaviti i dalje. 

"Nadam se da i će naša javnost i Novljani prepoznati rad naše škole kao jedno pozitivno i dobro djelo koje pomaže u odgoju i obrazovanju, kojega mi pružamo kao Katolička škola" – naglašava Krunoslav Juraković, ravnatelj Katoličke osnovne škola Novska.

TONSKI PRILOG: Krunoslav Juraković

U realizaciji projekta je i Sportski dan, organiziran u suradnji s Razvojnom agencijom NORA Grada Novske. Projekt „KOŠUN za sretnu obitelj“ sufinancirala je Zaklada „Hrvatska za djecu“ s 95 tisuća kuna. Kroz projekt u proteklom razdoblju osmišljene su nove aktivnosti, održano je više radionica i edukativnih programa.

O provedbi projekta Mateja Šimičić iz Razvojne agencije NORA kaže kako su kroz projekt nabavljeni sportski rekviziti i druga oprema te opremljena školska knjižnica Katoličke osnovne škole Novska.

Realizaciju Sportskog dana pomogli su i članovi, mladi Centra za mlade Novska.