Grad NOVSKA Službene stranice

U Starom Grabovcu asfaltiran odvojak Maček sokak

U Starom Grabovcu asfaltiran odvojak Maček sokak

Nakon podužeg čekanja, mještani Maček sokaka u Starom Grabovcu za Križevo dobivaju novoobnovljenu ulicu. Naime, u tijeku su radovi na asfaltiranju ove prometnice, a sve u okviru višemilijunskog projekta Aglomeracija Novska. Nakon postavljanja cjevovodnog sustava, ova je prometnica ne samo vraćena u prvobitno stanje, već je u potpunosti obnovljena.

"Radove izvodimo na sam dan Uzvišenja sv. Križa te koristim priliku da mještanima Starog Grabovca poželim sve najbolje za ovaj blagdan i njihov kirvaj. Radovi se odvijaju u dužini od 350 metara, sve od županijske prometnice pa do igrališta NK „Nacional” i nove crpne stanice", rekao je direktor „Vodovoda” Mario Filipović.

Radove izvode djelatnici i mehanizacija gradske komunalne tvrtke „Novokom”. Inače aglomeracijski radovi u ovom odvojku završeni su u srpnju prošle godine, izvršena su sva probna mjerenja i dovršeni su kućni priključci. U pratnji direktora Maria Filipovića i Tomislava Bogojevića, direktora „Novokoma”, radove je obišao i gradonačelnik Marin Piletić.