Grad NOVSKA Službene stranice

Za aktivni život novljanskih umirovljenika – potpora Grada za njihov rad

Za aktivni život novljanskih umirovljenika – potpora Grada za njihov rad

Za potporu radu Udruge umirovljenika Novska, za realizaciju programa kroz projekt „Institucionalna potpora za rad umirovljenika“ iz sredstava Grada, dodijeljeno je 17 tisuća kuna. Ugovor o dodjeli sredstava  u prostorijama Udruge, u dobrom raspoloženju članova i suradnika, potpisali su Ana Tomac, predsjednica Udruge i Marin Piletić, gradonačelnik.

Predsjednica je uputila poziv na Susret umirovljenika na Novljanskom jezeru u lipnju, kao i na Susret zborova umirovljenika Sisačko moslavačke županije, koji će biti u dvorani kina. Nastupiti će i članovi zbora Udruge umirovljenika Novska, a kako bi nastupili u prepoznatljivoj odjeći, za nabavku materijala i šivanje zatražili su dodatna sredstva što će Zboru biti udovoljeno te će za tu namjenu dobiti i dodatna sredstva iz proračuna, za koji je gradonačelnik rekao da je u stalnom rastu.

Predsjednica Ana Tomac kazala je kako kroz Udrugu, umirovljenici sudjeluju u raznim društvenim aktivnostima, izletima, susretima čime ispunjavaju svoje umirovljeničke dane.