Grad NOVSKA Službene stranice

Zajednica športskih udruga Grada Novske dobila je kombi vozilo

Zajednica športskih udruga Grada Novske dobila je kombi vozilo

Zajednica športskih udruga Grada Novske dobila je kombi vozilo, ključeve vozila Josipu Šimunoviću, predsjedniku Zajednice, uručio je Marin Piletić, gradonačelnik.

Tom je prigodom kazano kako će koristi od vozila imati svi sportaši Grada Novske, 34 članice Zajednice športskih udruga Grada Novske.

Kako je rekao predsjednik, Zajednica za rad sportskih klubova i rekreativaca, od nešto više od 1,3 milijuna kuna, koliko dobivaju za svoj rad tijekom godine, oko osamsto tisuća kuna izdvaja za prijevoz sportaša na utakmice i sportske susrete.

"Ovaj kombi će umanjiti troškove prijevoza, ovom prigodom zahvaljujem se Gradu Novska, kao i Hrvatskom Olimpijskom odboru, koji su sredstvima sudjelovali u kupnji kombi vozila" – zahvalio se Josip Šimunović, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Novske.

TONSKI PRILOG: Josip Šimunović

 

Hrvatski olimpijski odbor kroz Projekt aktivne zajednice sufinancira lokalne sportske sredine, sredstvima za nabavku opreme i rekvizita. Tako su sudjelovali i u nabavci kombi vozila za novljanske sportaše, a prema riječima Ljiljane Gavranović, izaslanice Hrvatskog olimpijskog odbora, nabavljeni su novi golovi za igralište u Staroj Subockoj, kroz program „Odaberi sport“.

"Prošle godine preko programa „Od sportske škole do Olimpijskih igara“ za Ženski rukometni klub Novska nabavljena sportska oprema i rekviziti. To je dokaz da dobro surađujemo s HOO-om, i da nam pomažu kada god mogu" – naglasila je Ljiljana Gavranović.

TONSKI PRILOG: Ljiljana Gavranović

 

Grad Novska je izdvojio sredstva, kako je rekao Marin Piletić, gradonačelnik, kako bi Zajednica športskih udruga Grada Novske imala službeno vozilo za prijevoz sportaša.

TONSKI PRILOG: Marin Piletić