Grad NOVSKA Službene stranice

Zimske radosti u Novskoj započinju 15. prosinca IV. klizališnom sezonom

Predblagdansko vrijeme novljanski mališani će moći provoditi na klizalištu, koje će i ove godine biti postavljeno u okviru manifestacije "Advent u Novskoj". Proteklih dana započeli su radovi na pripremi terena za postavljanje ledene podloge, tako da je klizalište već montirano, a početak još jedne klizališne sezone očekuje se u četvrtak 15. prosinca. Klizalište se drugu godinu za redom nalazi na lokaciji natkrivene Gradske tržnice i biti će otvoreno za posjetitelje sve do 15. siječnja 2017. godine. Ovogodišnja ponuda manifestacije "Advent u Novskoj" zaista je bogata sadržajima, a sve pohvale za pripreme idu glavnom inicijatoru ovog projekta gradonačelniku Novske Vladi Klasanu, Turističkoj zajednici Grada Novske, te djelatnicima tvrtke "Novokom".

Gradonačelnik je u nedjelju, 11. prosinca obišao tijek radova na montaži klizališta, zahvalio se svima koji aktivno sudjeluju u kreiranju ove manifestacije, te je pozivao sve slušatelje RPN-a iz Ivanić Grada, Nove Gradiške, Kutine, Popovače, Lipika, Pakraca, Lipovljana i iz susjedne BiH, da posjete Novsku i uživaju u brojnim sadržajima ovogodišnje klizališne sezone. Posebnost turističke ponude "Adventa u Novskoj 2016." je turistički vlakić "Djeda Mraza" koji će posjetitelje voziti besplatno svake subote i nedjelje, kao i besplatne kino projekcije koje će se odvijati u Kući Djeda Mraza za naše najmlađe posjetitelje.

 

Pokraj klizališta na prostoru Gradske tržnice nalazit će se i štandovi brojnih novljanskih OPG izlagača, obrta i trgovaca, a ondje će biti postavljena i pozornica na kojoj će se odvijati brojni zabavni i kulturni sadržaji uz nastupe brojnih udruga i ustanova s područja grada. Uskoro će sve biti spremno za početak zimskih radosti u našem gradu. Preostaje nam samo napomenuti da cijena najma klizaljki i klizanja ostaje kao i proteklih godina 10 kuna, radno vrijeme klizališta biti će od 12,00h do 22,00h, a kako bi bili upućeni u sve aktivnosti "Adventa u Novskoj 2016", ostale popratne sadržaje pratite na ovom linku;

http://www.radionovska.hr/images/banners/RPN-Advent-plakat-1200-2016.jpg