Grad NOVSKA Službene stranice

Skupština ŠK Obrtnik

Skupština ŠK Obrtnik

Šahovski klub Obrtnik Novska održao je u nedjelju, 5. ožujka redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u prostoru Doma obrtnika. Bila je to prilika da se još jednom rezimira protekli jednogodišnji rad Kluba, kojeg je svakako obilježilo osvajanje prvog mjesta u IV. HŠL – Cenar C i sudjelovanje u kvalifikacijama za viši rang natjecanja. Nažalost, Obrtnik nije uspio u kvalifikacijama, no ostaje iskustvo i nada za ponovni uspjeh, istaknuto je u Izvješću o radu Kluba kojeg je podnio predsjednik Ivo Kaurin.

Posebno je apostrofiran rad s mladima, te će se u narednom periodu poduzeti aktivnosti kako bi se šro više učenika osnovnih i srednje škole zaintewresiralo za ovu plemenitu igru. Klub je pozitivno poslovao u proteklom periodu, što je istaknuto u financijskom izvješću, a i nadalje većina sredstava neophodnih za rad kluba dolazi iz Gradskog proračuna preko ZSU.

Pozdravljajući članove ŠK Obrtnik zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević istaknuo je da Grad Novska i gradonačelnik Vlado Klasan čvrsto stoje iza rada ovog Kluba, čije je djelovanje prepoznato, posebice u aktivnostima vezanim uz manifestaciju Ljeto u Novskoj. Zaželjevši im i nadalje uspješan rad, Vedran Mihaljević apelirao je na novljanske šahiste da svakako ustraju na radu s mladima, jer na njima je budućnost Kluba.