Grad NOVSKA Službene stranice

Uspješno proveden projekt Zajedno smo jači

Uspješno proveden projekt Zajedno smo jači

Kroz dvije godine, projekt Zajedno smo jači! uspješno je djelovao kao pokretač kreativnosti u centru Novske. U sklopu ovog projekta vrijednog 1.899.232,89 kuna, otvoren je i Inkubator društvenih inovacija, studio opremljen suvremenom opremom za snimanje i uređivanje sadržaja, a također su provedene razne edukacije za udruge i mlade. Danas u 11 sati održana je završna konferencija projekta, gdje su se okupili svi partneri na ovom projektu, članovi udruga s područja grada Novske, zaposlenici projekta, Grad Novska kao partner te djelatnici Razvojne agencije Grada Novske – NORA koji su pružali podršku u njegovoj provedbi. Završnu konferenciju otvorila je Martina Movrić, 

te pojasnila ciljeve projekta. “Cilj je svakako bio uključivanje mladih u kreativne procese, te otvaranje opremljenog prostora za snimanje i obradu materijala. Oba cilja projekt je uspješno postigao.”

Zamjenik gradonačelnika Siniša Kesić čestitao je na postignutim rezultatima, a okupljenima se obratio predsjednika Atletskog kluba “Noga” Josip Fabijanić koji je iznimno zadovoljan provedbom ovog projekta te je dodao kako se veseli sljedećim projektnim poduhvatima. Konferencija se zatim premjestila u gradski park, gdje su se gosti imali priliku opustiti uz glazbu i piće.