Grad NOVSKA Službene stranice

JAVNI NATJEČAJ za odabir suvenira i razglednice Grada Novska

Na temelju odluke Gradonačelnika Grada Novske od 22. rujna 2015. godine, Grad Novska  u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Novske 

RASPISUJE
javni natječaj za odabir suvenira i razglednice Grada Novska

I.
Tekst natječaja:

Grad Novska u suradnji sa  Turističkom zajednicom Grada Novske raspisuje JAVNI NATJEČAJ ZA 
ODABIR SUVENIRA I RAZGLEDNICE GRADA NOVSKA

II.

1. Tema natječaja:

1. suvenir Grada Novske

2. dizajn razglednice/ multimedijskog materijala Grada Novske

Autorima se prepušta odluka hoće li se na Javni natječaj prijaviti suvenirom ili razglednicom, a po želji se mogu prijaviti s obje teme, ali se popunjavaju dva Obrasca SUV-NOV i SUV-RAZ-NOV (za svaku temu posebno).

2. Autor treba dostaviti suvenir u originalnoj veličini i materijalu, u primjerenom pakiranju (ambalaža) i s popunjenim Obrascem SUV-NOV (ako se prijavljuje samo suvenir).

3. Popunjeni obrazac SUV-NOV obavezno je potrebno dostaviti posebno u zatvorenoj koverti sa nazivom suvenira, bez naziva autora na koverti.

4. Autor treba dostaviti dovršenu i dizajniranu razglednicu  s popunjenim Obrascem SUV-RAZ-NOV (ako se prijavljuje samo razglednica).

5. Popunjeni obrazac SUV-RAZ-NOV obavezno je potrebno dostaviti posebno u zatvorenoj koverti sa nazivom razglednice, bez naziva autora, na koverti.
 
6. Natječaj je javan, a pravo sudjelovanja na njemu imaju sve pravne i fizičke osobe državljani Republike Hrvatske.
     Tema natječaja je povijest, kultura i znamenitosti Grada Novske (materijalne i nematerijalne  baštine).
 
7.  Suvenir / razglednica bi trebao predstavljati odraz kontinuiteta umjetničkog, kulturnog, kulturno povijesnog ili kulturalnog nasljeđa Grada, odnosno prezentirati njegovu materijalnu, nematerijalnu ili prirodnu baštinu.

8. Autorima se prepušta sloboda u izražavanju. Sami odabiru sve osobine i veličinu suvenira.Preporuka je da budu manje veličine, a iz razloga praktičnosti i prenosivosti. Preporuka je da suvenir ima uporabnu vrijednost i da cijenom bude prihvatljiv turistima. 

OVDJE MOŽETE PREUZETI CIJELI TEKST NATJEČAJA

OBRAZAC ZA PRIJAVU - RAZGLEDNICE

OBRAZAC ZA PRIJAVU - SUVENIR