Grad NOVSKA Službene stranice

JAVNI POZIV za sufinanciranje upisnine polaznicima online specijalističkog i stručnog studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ za studentsku godinu 2015./2016.

Na temelju članka  4.  Odluke o sufinanciranju upisnine polaznicima online specijalističkog i stručnog studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ za studentsku godinu 2015./2016. („Službeni vjesnik“ broj 24/15, 50/15)  Gradonačelnik Grada Novske objavljuje


JAVNI POZIV
za sufinanciranje upisnine polaznicima online specijalističkog  i stručnog studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ za studentsku godinu 2015./2016. 

I.

Pozivaju se polaznici prve godine (prvog semestra) online specijalističkog i stručnog  studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“  da podnesu prijavu za sufinanciranje upisnine. 

 II.

Postupak sufinanciranja upisnine  kao i prava i obveze korisnika sufinanciranja utvrđeni su Odlukom o sufinanciranju upisnine polaznicima online specijalističkog i stručnog studija na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ za studentsku godinu 2015./2016. („Službeni vjesnik“ broj 24/15, 50/15).

III.

Pravo na sufinanciranje upisnine imaju Polaznici Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje  „Nikola Šubić Zrinski“, smjer Specijalistički studij i smjer Stručni studij, koji se   prijave na ovaj  javni poziv  pod sljedećim uvjetima:
-    da su  državljani Republike Hrvatske,
-    da imaju  prebivalište na području Grada Novske najmanje od 27. svibnja 2014. godine,  
-    da su upisani u 1. godinu specijalističkog diplomskog studija ili 1. godinu preddiplomskog stručnog studija na  Visokoj školi (upisani u prvi semestar) te da  svoje studentske obveze izvršavaju  kroz sustav učenja na daljinu (online studij).

                                   
IV.

Prijave na javni poziv  dostavljaju se do 8. prosinca 2015. godine  na adresu: Grad Novska, Novska, Trg dr. Franje Tuđmana 2, s naznakom “Javni poziv za sufinanciranje upisnine polaznicima online specijalističkog i stručnog studija”. 

Prijave zaprimljene izvan roka  neće se uzeti u razmatranje. 

Prijave koje ne budu sadržavale potpunu dokumentaciju traženu ovim javnim pozivom ili koje ne udovolje traženim uvjetima će se odbiti.

V.

Prijavi za sufinanciranje obvezno se prilaže sljedeća dokumentacija:
-    potvrda Visoke škole o upisu 1. godine specijalističkog studija  ili 1. godine stručnog studija  kroz sustav učenja na daljinu (online studij),
-    uvjerenje o prebivalištu,
-    presliku domovnice,
-    presliku osobne iskaznice,
-    presliku potvrde o broju  žiro-računa (IBAN),
-    OIB.

VI.

Odluku o sufinanciranju upisnine donosi Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Novske te će ista po donošenju biti objavljena na internetskoj stranici Grada Novske www.novska.hr.

VII.

Na temelju konačne odluke o sufinanciranje upisnine s Polaznicima Visoke škole  zaključit će se   ugovori o sufinanciranje upisnine kojima će se definirati međusobna prava i obveze. 

VIII.

Visina sufinanciranja  upisnine po polazniku iznosi 2.000,00 kuna.

IX.

Iznos s kojim se Polazniku sufinancira upisnina  je nepovratan pod uvjetom da:

-    Polaznik specijalističkog studija u narednoj  studentskoj godini  Gradu dostavi  potvrdu o upisu  završne godine specijalističkog studija, 

-    Polaznik stručnog studija  u narednoj  studentskoj godini  Gradu dostavi  potvrdu o upisu  više godine stručnog studija,

-    Polaznik specijalističkog studija donese diplomu o  završetku specijalističkog studija najkasnije u roku 3 ( godine) od primitka iznosa sufinancirane upisnine.

-    Polaznik stručnog studija donese diplomu o završetku stručnog studija najkasnije u roku 4 (četiri) godine od primitka iznosa sufinancirane upisnine.

Polaznik je dužan vratiti primljeni iznos sufinancirane upisnine ako nije dostavio dokaze iz prethodnog stavka.

X.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog Javnog poziva zainteresirani se mogu obratiti Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, pravne poslove i javnu nabavu, radnim danom od 7,00 do 15,00 sati, na adresi označenoj u točki IV. ovog Javnog poziva ili na broj telefona: 044/691-519. 

                                                         
KLASA: 604-02/15-01/46                                                                                                     
Ur.broj: 2176/04-03-15-1                                                                                                            
U Novskoj,  23. studenoga 2015.            

GRADONAČELNIK
mr.sc. Vlado Klasan