Grad NOVSKA Službene stranice

Blagdanski domjenak u hotelu Antunović u Zagrebu

Tomislav Antunović, vlasnik četiriju hotela u Hrvatskoj i BiH, je u četvrtak 1. prosinca organizirao tradicionalni blagdanski domjenak u hotelu Antunović u Zagrebu. Domjenku su nazočili brojni veleposlanici, saborski zastupnici, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, te poslovni partneri i prijatelji, među kojima i novljanski gradonačelnik Vlado Klasan. Poslovanje Tomislava Antunovića podijeljeno je u dvije strateške grane – naftnu i turističku, i to u Hrvatskoj i BiH.

Vlasnik ističe kako najveći dio kompanije, oko 90% čini poslovanje trgovinom nafte i naftnih derivata, te da ostalih 10% čine hoteli i ostale djelatnosti. "Želimo s vama večeras proslaviti kraj još jedne uspješne poslovne godine, uz ugodno druženje. Kao što znate poslujemo već skoro pola stoljeća u nekoliko država. Ove smo godine imali još jednu značajnu obljetnicu; 10 godina od otvaranja hotela Antunović u Zagrebu" – izjavio je Tomislav Antunović, zahvalivši se svima prisutnima na suradnji tijekom proteklih godina, naglasivši kako čvrsto vjeruje da će se odlična suradnja nastaviti i u narednom periodu.

"Kompanija Antunović svake godine raste oko 10-20%. Znam da to često napominjem u govorima, ali ponovit ću i ovaj put. Nikada ni jedna tvrtka unutar kompanije nije bila blokirana, te zaposlenicima niti jednog dana nije kasnila plaća, a uvijek sve obaveze prema poslovnim partnerima i državama, izvršavamo točno u dan" – konstatirao je Antunović, zaželivši svima ugodnu zabavu i sve najbolje povodom nadolazećih blagdana u 2017. godini, te nastavak uspješne zajedničke suradnje.