Grad NOVSKA Službene stranice

Dočekana Nova 2017. godina

Veselo je bilo za ispraćaj 2016. i dolazak Nove 2017. godine, slavlja je u Gradu nije nedostajalo. Odnosi se to prije svega za mlade, koji su u popularnim kafićima priredili sebi svojstvenu proslavu. Umirovljenici već dugi niz godina zajednički dočekuju Novu godinu, a ovaj put okupili su se u Centru Tomić, gdje su uz zvuke tamburice i izabrane delicije slavili duboko u noć. No, dio naših sugrađana Novu godinu je dočekao na radnom mjestu.

Upravo njih u prvim minutama 2017. posjetio je gradonačelnikVlado Klasan, uručio prigodan poklon i  zaželio  uspješnu Novu Godinu. Puno zdravlja, sreće i uspjeha, a što manje intervencija u 2017. godini zaželio je djelatnicima Hitne pomoći u Novskoj i Policijske postaje Novska, te djelatnicima na graničnom prijelazu Jasenovac, a ovaj put je zajedno s djelatnicima PP Novska novu godinu čestitao i pripadnicima policije BiH.

Tradicionalno, veselo je bilo kod umirovljenika. Poželjevši im puno zdravlja i sreće, rekavši kako se nada da će i pomoć od 100 kuna mjesečno, koju će tijekom ove godine primati umirovljenici od Grada, pomoći da i materijalno poboljšaju svoj status. Na kraju obilaska gradonačelnik je  nakratko preuzeo ulogu pjevača i podignuo sve na noge.