Grad NOVSKA Službene stranice

Glazbena radionica održana u Kući Djeda Mraza

U okviru manifestacije "Advent u Novskoj" Kuća Djeda Mraza otvorena je svaki dan od 15 do 20 sati. Djed Mraz je otvorio vrata svoje kućice sa novim sadržajem u četvrtak, 29. prosinca. U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Novska i profesoricom klavira Kristinom  Lučić Andrijanić, koja je drage volje prihvatila poziv ravnateljice POU Novska Valentine Opić. U skladu s tim održavati će glazbene radionice u kojima će djeca pjevati i plesati uz pratnju zvuka sintisajzera na kojem će svirati profesorica.

U prvoj glazbenoj radionici mali virtuoz Marko je odmah preuzeo sviranje sintisajzera, a profesorica Kristina Lučić Adrijanić je morala sačekati svoj trenutak kako bi preuzela vodstvo. Malom virtuozu Marku roditelji će pod hitno morati kupiti klavir, jer talenti se ne rađaju svaki dan.

Bilo je veselo u prvim satima glazbene radionice, jer su djeca svojim lijepim dječjim glasovima razveselila sve nazočne i uljepšala ove svečane blagdanske trenutke. Ovim putem pozivamo sve roditelje da sa svojom djecom dođu u Kuću Djeda Mraza. Razveselite svoju djecu s pjesmom i plesom u radionicama koje će se nastaviti i dalje tijekom manifestacije "Adventa u Novskoj".