Grad NOVSKA Službene stranice

Božićni domjenak za kraj rekordne godine u povijesti Novske

U prekrasnom ambijentu  velike Koncertne dvorane Glazbene škole u Novskoj, uz nadolazeći blagdan i Novu godinu, organiziran je prigodni Božićni domjenak i susret na koji su pozvani vijećnici Gradskog vijeća, ravnatelji ustanova, škola, gradskih poduzeća, predstavnici braniteljskih, kulturnih i sportskih udruga, građani i gospodarstvenici. Svečanom domjenku odazvao se i Antun Škvorčević, požeški biskup.

Na početku u Božićni domjenak u blagdansko i adventsko vrijeme okupljene su uveli pjesmom učenici Glazbene škole u Novskoj, nazočne je pozdravio Ivica Vulić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Novske, a gradonačelnik Marin Piletić, uz čestitke dao je i ocjenu godine na izmaku.

- Ako mogu dati ocjenu, onda ću reći, ovo je rekordna godina u povijesti Novske. Rekordne po realizaciji gradskog Proračuna, rekordnom broju zaposlenih u posljednjih nekoliko godina, rekordnom broju otvaranja novih obrta i rekordnom broju ostvarenih investicija. Zahvaljujem svima vama na podršci, na potpori našim projektima i na pozitivnim kritikama. Sve ostvareno je rezultat timskog rada, ovi uspjesi  pripadaju Gradu, a na pojedincima, naglasio je gradonačelnik, čestitajući Božić uz lijepe želje za uspješnu narednu godinu.

Čestitkama se priključio i požeški biskup Antun Škvorčević, rekavši, kako se ne treba gledati poprijeko ili zločesto, nago kao Božji dar na životnom putu te da s drugima treba suradanja.

- Od srca svima čestitam Božić sa željom da slijedeća godina bude još bolje, - poželio je Biskup.