Grad NOVSKA Službene stranice

Dani otvorenih vrata u Dječjem vrtiću “Radost” Novska

Dani otvorenih vrata u Dječjem vrtiću “Radost” Novska

U okviru programa povodom 40 godina rada i djelovanja Dječjeg vrtića “Radost” organizirani su “Dani otvorenih vrata” od 25. do 28. svibnja.

Tim povodom vrtić “Radost” su posjetila djeca iz 1.a. razreda Osnovne škole Novska. Ravnateljica vrtića Dijana Kadliček je tom prilikom izjavila da joj je jako drago što vrtić ima prilike ugostiti prvašiće koji su isto tako bili i polaznici vrtića.

Također je napomenula da su djeca boraveći u Sportskoj dvorani vrtića i igrajući se u izložbenom centru imala priliku prisjetiti se dana i uspomena iz vrtića. Radionicu u prostoru Sportske dvorane vrtića osmislio je tim odgajatelja gdje su korišteni svi materijali koji se inače koriste u odgojnim skupinama, a koje su odgajatelji izradili za svoju grupu djece- rekla je odgajateljica Renata Jurić.

Također, je istaknula da je izložbeni prostor opremljen tako da sadrži sve centre aktivnosti kako bi se djeca koja dođu u vrtić mogla prisjetiti dana koje su proveli u njemu, a isto tako djeca koja se upisuju u vrtić imaju prilike sa svojim roditeljima doći i upoznati se sa okolinom u kojoj će provoditi svoje vrijeme dok su im roditelji na poslu.