Grad NOVSKA Službene stranice

Libertas – Savski Marof 2:0

Libertas – Savski Marof 2:0

Zaslužena pobjeda Libertasa, koji je u 4 kolu Medužupanijske nogometne lige središte u ravnopravnoj i samo na na trenutke uzbudljivoj utakmici sa po jednim pogotkom u svakom poluvremenu pobijedio goste iz Savskog Marofa.

Neuvjerljivo je Libertas započeo meč, s dosta pogrešaka, no ambicioznost gostiju svaki je puta pravovremeno sprječio vratar Šepović.

Tek sredinom prvog dijela kreću ozbiljniji napadi domaćina, što je u 42. minuti, nakon prodora Milašinovića po desnom boku i prekršaja Ištuka u kaznenom prostoru, rezultiralo kaznenim udarcem, a s bijele točke bio je precizan Galešić.

U drugom dijelu gotovo Libertas prepušta sredinu terena gostima, no u njihovim redovima nije bilo raspoloženog igrača koji bi ozbiljnije zaprijetio. Domaćin vreba priliku iz kontranapada, što u konačnici dovodi i do drugog pogotka. Nakon što je u 82. minuti najbolji igrač utakmice Galešić za nekoliko centimetara bio neprecizan, dvije minute kasnije izvrsno pronalazi Milašinovića, kojem nije bilo teško s nekoliko metara savladati golmana gostiju Miletića za konačnih 2:0. Sa osvojenih 7 bodova Libertas se nalazi na 7. mjestu, u vodstvu je Radoboj s 10 bodova.

Medužupanijska nogometna liga središte

4. kolo

Libertas – Savski Marof 2:0 (1:0)

Gradski stadion Novska

Gledatelja: 150

Suci: Tomislav Vidović (Radoboj), Branimir Milačić (Zagreb), Dalibor Meić (V. Gorica)

Strijelci: 1:0 Galešić (42, 11m), 2:0 Milašinović (84)

Igrač utakmice: Mario Galešić (Libertas)

Libertas: Šepović 7, Knežević 7, Đurić 7,5, Galešić 8, Šimunović 7,5, ilandžija 7 (od 64. Tesar -), Bilogrević 7 (od 53. Mladić 7), Pranić 7, Milašinović 8, Đilas 7, Zanetti 7. Trener Antun Kužilek 7.

Savski Marof: Miletić 6, Nikolić 6, Niang 6, Ištuk 6, Dežić 6 (od 46. Librić 6), Pilipović 6, Stojanovski 6, Kahlina 6, Nynksu 6, Lendripet 6, Debeljak 6. Trener Renato Jurčec 6.