Grad NOVSKA Službene stranice

Nova turistička ponuda na Novljanskom jezeru

Nova turistička ponuda na Novljanskom jezeru

Prema najavi prognostičara vrući ljetni dani će potrajati sve do 15. kolovoza kada se očekuje lagani pad temperature. Mnogi ovih dana osvježenje traže upravo u prirodi, a najbolje mjesto za to je Novljansko jezero. U to su se mogli uvjeriti brojni posjetitelji kojih je radnim danom preko 500, a vikendom i preko 1000. Iako je vrijeme godišnjih odmora i mnogi sugrađani odlaze izvan Novske, još uvijek ima onih koji kroz razne udruge, društva, klubove i privatne tvrtke organiziraju druženja i zabave na jezeru. 


 „Novljansko jezero- naše zaboravljeno blago“ već tjednima se može pohvaliti velikom posjećenošću jer se ponuda sadržaja svakim danom povećava. 
Od proteklog vikenda najmlađi uživaju na novopostavljenim dječjim igralištima, a novost je i vožnja konjskom kočijom, u kojoj su posjetitelji mogli uživati u subotu i nedjelju 8. i 9. kolovoza, a vožnja kočijama nastavit će se svakog vikenda do kraja ljeta. 


Volite li akitvan ili pasivan odmor, jezero je prava destinacija, od košarke, odbojke na pijesku, vaterpola, paintballa do uživanja u kupanju i sunčanju na novouređenoj plaži, kao i još raznim drugim oblicima rekreacije.