Grad NOVSKA Službene stranice

Održano predstavljanje kandidata

Održano predstavljanje kandidata "Koalicije za premijera" za VI. Izbornu jedinicu

Na Domovinskom mostu u Zagrebu u subotu, 20. kolovoza simbolično je predstavljena  lista kandidata “Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti” za VI. Izbornu jedinicu. Na visokom trećem mjestu liste se kao nezavisni kandidat nalazi gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan, koji je nedavno zajedno s članovima novljanskog HSLS-a istupio iz te stranke. Klasan je naglasio kako odluka o istupanju iz HSLS-a nije naglo donešena i da je "Koaliciju za premijera" odlučio podržati jer predsjednik stranke “Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti” Milan Bandić, već godinama pomaže razvitku Grada Novske.

Kako je i naglašeno prilikom predstavljanja kandidata, Domovinski most predstavlja čvrstu sponu između naše regije i glavnog grada, za razliku od poznatih "papirnatih Mostova. Rečeno je i kako će osnovna zadaća kandidata s navedene liste biti vraćanje dostojanstva našim ljudima i sprječavanje daljnjeg iseljavanja mladih ljudi.

Treći na listi, gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan, izjavio je kako će Grad Zagreb pomagati mnogima na području VI. Izborne jedinice kao što je i do sada. "Naravno da ću u ovoj kampanji nastojati pridobiti što više glasača, koje ovim putem pozivam da izađu na izbore i svoj glas daju meni kao jedinom kandidatu za saborskog zastupnika s područja Grada Novske, zaokruže listu broj 2 i redni broj 3, te izaberu čovjeka koji je dokazano sposoban, koji želi dobro ovoj sredini i koji se trudi zajedno sa svojim suradnicima i partnerima da na najbolji način podigne i gospodarsku, kulturnu, sportsku i svaku drugu aktivnost koja može pridonijeti boljitku naših žitelja" – istaknuo je Klasan.