Grad NOVSKA Službene stranice

Uskoro se očekuje prva nogometna utakmica na novouređenom igralištu NK „Croatia“ u Staroj Subockoj

Uskoro se očekuje prva nogometna utakmica na novouređenom igralištu NK „Croatia“ u Staroj Subockoj

U utorak,  1. rujna gradonačelnik Vlado Klasan obišao je radove na igralištu NK „Croatia“ u Staroj Subockoj koji su završeni, a uskoro bi se na njemu trebala odigrati i prva utakmica između NK „Croatia“ Stara Subocka i NK „Pešćenica“, kojom bi se igralište službeno otvorilo. Predsjednik mjesnog odbora Stara Subocka Ante Zrile  zahvalio se  gradonačelniku i Gradskoj upravi na uloženim sredstvima koji su bili potrebni za dovršetak radova.


 „NK „Croatia“ Stara Subocka postoji od 1973. godine, a svlačionice smo dobili tek sada i zato se želim zahvaliti čelništvu Grada Novske što su smogli načina i novca za obnovu igrališta.“- rekao je predsjednik NK „Croatia“ Stara Subocka  Slavko Kirin, te je istaknuo da je napravljena nova ograda, izgrađene su nove kućice, igralište je iznivelirano, te je izgrađen prolaz od svlačionica do igrališta. 


Drago mi je da smo nakon jako puno godina omogućili nogometnom klubu koji nosi godinama dično ime Croatia, igranje na vlastitom terenu, do sada je uloženo preko 500.000 kuna u objekat koji  je dovršen, a naknadno je uloženo još 50 000 tisuća kuna za  izgradnju ograde oko igrališta, rekao je gradonačelnik i pohvalio vodstvo Mjesnog odbora Stara Subocka  i nogometnog kluba „Croatia“ koji su s puno entuzijazma sudjelovali na ovom dijelu uređenja komunalne infrastrukture.