Grad NOVSKA Službene stranice

Nedo Klarić izabran za novog predsjednika NK

Nedo Klarić izabran za novog predsjednika NK "Sokol" Rajić

Nogometni klub "Sokol" Rajić u petak, 11. ožujka održao je Izvještajnu i izbornu skupštinu, kojom je predsjedao tajnik Kluba Damir Blažeković. Skupštini su nazočili gradonačelnik Novske Vlado Klasan, predsjednik Nogometnog saveza SMŽ Davor Ivić sa tajnikom Damirom Nogićem, predsjednik Nogometnog središta Novska Zlatko Šepović, predsjednik Zajednice sportskih udruga SMŽ i Grada Novska Josip Šimunović, županijski vijećnik Željko Soldo, direktor tvrtke Novokom Vinko Debeljak, te brojni igrači i članovi uprave Kluba. Izvješća o radu Kluba pročitao je Zdravko Grgić koji se Gradu Novska zahvalio na velikoj financijskoj pomoći i dovršetku izgradnje svlačionica, a zahvala je upućena i djelatnicima tvrtke Novokom, županijskom vijećniku Željku Soldi i Željku Mirosavljeviću na donacijama  Klubu.

Osim što je bila Izvještajna, skupština je bila i izborna I za novog predsjednika Kluba jednoglasno izabran dugogodišnji član Uprave i gradski vijećnik Nedo Klarić, dok je za tajnika izabran Damir Blažeković. Novi predsjednik NK "Sokol" Rajić Nedo Klarić ovom prilikom je, Zahvalnice za doprinos u radu Kluba, uručio gradonačelniku Vladi Klasanu, direktoru Novokoma Vinku Debeljaku i županijskom vijećniku Željku Soldi, a dodijeljene su i Željku Mirosavljeviću te bivšem predsjedniku kluba Zvonku Idžojtiću.

Predsjednik  Zajednice sportskih udruga SMŽ i Grada Novska Josip Šimunović čestitao je upravi Kluba i igračima na postignutim značajnim rezultatima te pohvalio njihov rad s mlađim uzrastima. "Bez obzira na naše pozicije u meni ćete uvijek imati prijatelja Kluba i uvijek ću vam nastojati pomoći" – rekao je županijski vijećnik Željko Soldo koji je ovim putem novom predsjedniku zaželio puno uspjeha u radu. Prisutnima se obratio i gradonačelnik Vlado Klasan koji je rekao kako je intencija da se mladi što više bave sportom i da su uspjesi ovog Kluba rezultat sinergije između trenera kluba, učitelja i škole te posebice roditelja koji su direktno uključeni u sve aktivnosti Kluba.