Grad NOVSKA Službene stranice

Konferencija INVEST IN NOVSKA - Poticajno okruženje s brojnim mogućnostima za poduzetnike

Konferencija INVEST IN NOVSKA - Poticajno okruženje s brojnim mogućnostima za poduzetnike

Započeti poslovanje izazovno je u svakom pogledu, no ono što u takvim situacijama olakšava je poduzetničko okruženje. Poduzetnici koji služe kao dobar primjer, tvrtke koje dobro posluju, grad koji podržava razvoj, ljudi koji žele raditi… Sve to ključno je kako bi poduzetnički počeci bili jednostavniji i uspješniji. No, ponekad poduzetnički mindset ne vlada baš tamo di bismo voljeli pa se zbog toga mnogi često pitaju gdje su poduzetnici i investitori uopće dobro došli?

Da takvih mjesta ima, dokazuje Novska – grad s poduzetničkim zonama u kojima su mnogi do sada našli odgovarajuće okruženje za svoje poslovne pothvate. Naime, uz uspješnu drvnu i metalnu industriju te poljoprivrednu proizvodnju, Novska je u posljednjih nekoliko godina postala posebno zanimljiva i onima iz ICT i gaming svijeta.

Grad, u kojem smatraju da bez razvoja poduzetništva nema niti razvoja grad, ima brojne potencijale poduzetničkih zona i poticaje za investitore. Naime, grad ulagačima i poduzetnicima nudi poticajne mjere na temelju Zakona o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženja, gradske poticajne mjere, konkurentnu cijenu zemljišta, komunalnu opremljenost, oslobađanje od plaćanja naknade prve dvije godine rada te potporu na prodajnu cijenu zemljišta u skladu s planiranim brojem zaposlenih.

A s obzirom na to da su pronašli ‘nišu budućnosti‘, Novska je grad u kojem stalno raste broj startupova, poduzeća i obrta.

Upravo zato, ali i kako bi se upoznali s mogućnostima i potencijalima koje nudi Novska te možda i ponešto naučili, pridružite nam se na investicijskoj konferenciji ‘Invest in Novska‘. Konferencija u organizaciji Grada Novska, Razvojne agencije Grada Novske i tjednika Lider održat će se 8. rujna u Poduzetničkom inkubatoru Pismo. Sudjelovanje na konferenciji je slobodno uz prethodnu PRIJAVU.

 

 

Tekst: Marta Premužak

Originalni članak preuzet sa Lider media portala