Grad NOVSKA Službene stranice

Ne napuštaj - UDOMI - ne kupuj

Ne napuštaj - UDOMI - ne kupuj

Svjedoci smo da sve veći broj neodgovornih vlasnika svoje pse pušta bez nadzora na javne površine,  ali najveći problem je što sve više vlasnika svoje pse trajno napuštaju.  U proteklom razdoblju imamo velik broj neudomljenih pasa s područja Grada Novske koji su zbrinuti u Sklonište za životinje  Bučje.

Poslove zbrinjavanja napuštenih ili izgubljenih životinja financiraju jedinice lokalne samouprave, a Skloništa za životinje su dužna tražiti vlasnike napuštenih ili izgubljenih životinja ili ih nastojati udomljavati putem sredstava javnog priopćavanja. Sve informacije o neudomljenim psima objavljene su na web stranici : www.skloniste-pakrac.com , a u nastavku ovog teksta donosimo vam slike neudomljenih pasa s područja Grada Novske.  

Grad Novska ima potpisan Ugovor za obavljanje poslova skloništa za životinje s Veterinarskom stanicom Pakrac te su svi napušteni, izgubljeni ili uhvaćeni psi zbrinuti u navedenom skloništu. Namjera Grada je oglašavanjem informacija o neudomljenim psima s našeg područja potaknuti ljude na udomljavanje. Psi koji su zbrinuti u skloništu cijepljeni su, čipirani i kastrirani.

Ukoliko ste zainteresirani za udomljavanje dodatne informacije o udomljavanju pasa zatražite u Skloništu za životinje Bučje, na broj telefona 034 411 019, mobitel 099 44 11 019 ili putem  e-mail adresa vet.st.pk@po.tcom.hr i mojpas@pakrac.hr Ako ste se odlučili nabaviti kućnog ljubimca u skloništu vas uvijek čeka jedan pas koji vam može postati prijatelj za cijeli život.

Hvala svim dobrim i suosjećajnim osobama koji su spremni pružiti novi dom za nekog od naših napuštenih prijatelja.


DIANGO


LOUIS


NABOU


RAILA


RAVEN