Grad NOVSKA Službene stranice

Zahvala svim sudionicima manifestacije „Lukovo u Novskoj“

Prigodnom prezentacijom uz simbolične poklone, djelatnice TZ Grada Novske, Marija, Ivana, Milijana i Valentina, zahvalile su se  svima koji su sudjelovali u realizaciji četverodnevne manifestacije „Lukovo u Novskoj 2018.“

Brojnim predstavnicima udruga, volonterima, tvrtkama, sudionicima u programima koji su tijekom obilježavanja Dana Grada Novske, doprinijeli raznovrsnosti i provedbi manifestacije koja je uvršteno je u značajne kulturne događaje u Hrvatskoj, zahvali se i gradonačelnik Marin Piletić. Istaknuo je veliki rad i trud mnogih Novljanki i Novljana, da događaj Lukovo u Novskoj 2018.“, bude prepoznat među tisućama posjetiteljima koji su dočekivani kao dragi gosti.

- Pohvalile smo se sa svime što je bilo dobro, ali i primijetili sve ono što treba ispraviti do narednog Lukova, rekla je Marija Kos,  voditeljica funkcionalnog marketinga i projektnog planiranja.

Nakon prošlogodišnjeg Lukova kada je „ljestvica podignuta visoko“, „Lukovo u Novskoj 2018.“, donijelo je nove sadržaje, a organizatori manifestacije, TZ Grada Novske, posvetili su posebnu pozornost promidžbi,  Novska se predstavila u najboljem svjetlu i na nacionalnom televiziji, uveden je i turistički vlak iz Zagreba, a prema riječima Ivane Kuzlić, stručne suradnice za promociju i marketing, „ bilo je lijepo i sadržajno, zahvala svima“.

Najavljeno je i „Lukovo u Novskoj 2019.“, započeti će na Dan grada Novska,  u petak, 18. listopada  2019., a slavlje  će potrajati  tri dana.

Novi događaj koji pripremaju u Turističkoj zajednici Grada Novske je „Advent u Novskoj“ u mjesecu prosincu ove godine.