Grad NOVSKA Službene stranice

Revija na ledu KK "Medo" – Štrumpfovi, Pingvini s Madagaskara, Flintstonesi i brojni drugi likovi dominirali novljanskim klizalištem

Svi ledoljupci su u subotu, 7. siječnja uživali u predstavi i spektaklu na ledu “Neobična ledena čarolija”, koja je u okviru "Adventa u Novskoj" održana na Gradskom klizalištu. Nakon KK "Leda" i KKK "Medveščak", Gradsko klizalište u svom ledenom carstvu nastavlja redati zanimljive goste. Štrumpfove, Flintstones-e, Cruelu i 101 Dalmatinca, Pink Panthera, Pingvine s Madagaskara, kauboje i razne druge zanimljive likove dočarale su nam spretne klizačice i klizači iz zagrebačkog Klizačkog kluba "Medo".

KK "Medo" revije na ledu organizira od samog osnutka 1994. godine, a od tada su na ledenu pozornicu postavili šest poznatih bajki. Revijalnom klizačkom programu KK "Medo" nazočili su i gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan, zamjenik gradonačelnika Vedran Mihaljević, te voditeljica TIC-a Milijana Dižep Margetić. "U ovom zimskom periodu je teško zamisliti Novsku bez Gradskog klizališta, a s velikim ponosom i zadovoljstvom mogu reći i bez gostujućih klizačkih klubova koji nas već četiri godine za redom iznova zadivljuju svojim izvedbama na ledu" – izjavila je voditeljica TIC-a Milijana Dižep Margetić, koja je naglasila kako je Kuća Djeda Mraza za najmlađe otvorena sve do 12. siječnja.