Grad NOVSKA Službene stranice

Završna priredba učenika Osnovne škole Novska

Završna priredba učenika Osnovne škole Novska označila je kraj još jednog obrazovnog razdoblja za učenike škole. Svečani program uz ples i glazbu priredili su učenici i djelatnici škole u četvrtak, 9. lipnja u dvorani Gradskog kina Novska.

U šarolikom programu kojeg je vodila učiteljica Kristina Grdur dodijeljena su i priznanja zaslužnima za pomoć u radu škole, učenicima i učiteljicama Korneliji Krnić, Melisandi Masnica, Ljubici Puškaš i Ivani Begić Mesić  za poseban uspjeh u promociji škole. Sa završetkom ove školske godine u zasluženu mirovinu odlazi i dugogodišnja učiteljica hrvatskog jezika u Osnovnoj školi Novska Anka Majnarić kojoj su učenici posvetili dio programa.

Ravnateljica škole Antonija Mirosavljević pohvalila je rad učenika i djelatnika škole te uručila zahvalnice. Završnoj svečanosti učenika i učitelja nazočio je i gradonačelnik Vlado Klasan, te zamjenik župana SMŽ Marin Piletić.

Gradonačelnik Vlado Klasan je poželio učenicima puno uspjeha u nastavku školovanja, a prije svega ugodne ljetne praznike kako bi se dobro odmorili i pripremili za nove školske obveze.

Na svečanosti je predstavljena i nova internet stranica škole.