Grad NOVSKA Službene stranice

Završne priredbe odgojnih skupina Dječjeg vrtića "Radost" Novska

Djeca iz Dječjeg vrtića "Radost" Novska protekle dane vrijedno su sa svojim odgojiteljicama uvježbavali program za završnu pripredbu. Četiri odgojne skupine nastupile su na pozornici Gradskog kina Novska pred članovima svojih obitelji, roditeljima, bakama i djedovima. Odgojne skupine "Štrumpfovi" i "Pčelice" upriličile su svoj svečani program u utorak 1. lipnja, a njihovom nastupu je, među brojnom publikom, nazočio i gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan.

"Draga djeco nadam se da vam je protekla godina ispunjena lijepim uspomenama, hvala vam što ste sudjelovali u snimanju promotivnog spota za jezero i turistički vlakić kojim smo dodatno obogatili turističku ponudu našeg grada" – rekao je gradonačelnik Vlado Klasan. Ravnateljica DV "Radost" Novska Dijana Kadliček izjavila je kako su djeca ovom priredbom prikazala jedan mali djelić vrtićkog dana.

"Ova završna priredba važna je i za predškolce koji će svoje vrtićke ruksake, u kojima ima puno uspomena i prijateljstava zamijeniti školskim torbama" – dodaje ravnateljica Dijana Kadliček, koja se roditeljima i odgojiteljicama zahvalila na podršci i uzajamnom povjerenju. Odgojne skupine "Patkice" i "Bubamare" su svoju završnu priredbu održale u četvrtak 2. lipnja, a osim roditelja, gradonačelnika i ravnateljice vrtića, priredbi je prisustvovala i ravnateljica Osnovne škole Novska Antonija Mirosavljević. Maleni vrtićanci su po završetku obje priredbe iznenadili svoje odgojiteljice, Katu Baić, Renatu Jurić, Jelu Zastavniković, Đurđicu Grujić, Mariju Johović, Snježanu Hajdinović, Dijanu Vidošević i Katicu Šimičić, darivajući ih malim znakom pažnje, te šarenim buketima cvijeća.