Grad NOVSKA Službene stranice

Dogradnja i preuređenje kino dvorane pučkog otvorenog učilišta Novska

Vrijednost projekta: 3.000.000,00 kn
Status projekta: U gradnji

Kino dvorana Pučkog otvorenog učilišta Novska preuređena je u višenamjensku dvoranu u kojoj će se moći održavati različiti kulturni, zabavni i obrazovni programi.

Opremljena je najmodernijom digitalnom opremom za zvuk, rasvjetu, projekciju filmova, a po potrebi se može razdvojiti pomičnim zidom na dvije manje dvorane. Ukupno ima 222 udobna sjedala.

Dvorana Pučkog otvorenog učilišta prilagođena je za višenamjenske programe, kao što su glazbeni koncerti, plesni programi, filmovi, a moguće je održavati i poslovne kongrese za koje su funkcionalne sjedalice opremljene preklopnim pločama za pisanje.

 Korisnici dvorane bit će ustanove i udruge za kulturu, odgoj i obrazovanje, te humanitarne udruge Grada Novske, a na korist svim građanima.

Dogradnja i preuređenje kino dvorane je investicija od 3.000.000 kuna, investitor je Pučko otvoreno učilište i Grad Novska. Projektnu dokumentaciju izradilo je poduzeće "Arhitektura Matković" iz Zagreba, koje obavlja i nadzorne poslove, a izvođač radova je poduzeće "TM Gradnja" Novska.

Dokumenti

Nema aktivnih dokumenata


Novosti

Nema aktivnih novosti