Grad NOVSKA Službene stranice

Dežurni telefon Večernjeg lista 16.12. 2014. - gost je gradonačelnik Grada Novske, mr.sc. Vlado Klasan

Osnovni cilj koji Večernji list želi postići Rubrikom Dežurni telefon je omogućiti građanima neposredan kontakt s predstavnicima gradske uprave i gradskih tvrtki .

Gost ovomjesečnog dežurnog telefona bit će gradonačelnik Novske, Vlado Klasan, kojem ćete pitanja moći postaviti u utorak, 16. prosinca od 10 do 11 sati na broj telefona 044/492-800.

Dežurni telefon omogućuje građanima da iz prve ruke, točnije od najkompetentnijih ljudi, dobiju odgovore na pitanja koja ih zanimaju ili muče, a tiču se svakodnevnog života u gradu (grijanje, struja, vodoopskrba i odvodnja, komunalni problemi, prometna infrastruktura, školstvo, zdravstvo i slično).

Rubrika je uvedena isključivo na korist građanima, a od gostiju očekujemo konkretne i brze odgovore na pitanja njihovih građana. Pitanja gradonačelniku Vladi Klasanu možete postaviti i već sada na e-mail sisak@vecernji.net.

Potrebno je da se svi koji postavljaju pitanja predstave imenom i prezimenom. Pitanja i odgovore objavit ćemo na sisačko-moslavačkim stranicama Večernjeg lista u srijedu, 17. prosinca, te narednih dana.

Dakle, očekujemo Vaše pozive i pitanja za gradonačelnika Novske Vladu Klasana, u utorak, 16. prosinca, od 10 do 11 sati na broj telefona 044/492-800.