Grad NOVSKA Službene stranice

JAVNI NATJEČAJ - za zapošljavanje jednog djelatnika za radno mjesto na održavanju športskih objekata u gradu Novska

Na temelju Odluke Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga od 18. veljače 2015. godine Zajednica športskih udruga Grada Novske, Tina Ujevića bb, Novska, raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

Natječaj se raspisuje za zapošljavanje jednog djelatnika za radno mjesto na održavanju športskih objekata u gradu Novska, na neodređeno vrijeme uz probni rad u trajanju od 6 mjeseci.

Radno mjesto obuhvaća: redovito održavanje i čišćenje, popravke i kontinuirani servis elektro postrojenja, elevatora, reduktora, lančanika, kolotura, stabilizatora čunjeva, spik aparata, čunjeva, špage, sakupljači kugli, komandni pultovi, printer, semafori, električna i panik svjetla.

UVJETI:

Opći uvjeti: 
- punoljetnost,
- hrvatsko državljanstvo
- i zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima.

Posebni uvjeti:
- SSS :
1.obrazovni sektor- strojarstvo (zanimanje strojobravar)
2. tehnička škola (računalni tehničar za strojarstvo)
3. elektrotehnička škola ( elektrotehničar)
-najmanje jedna godina radnog iskustva na navedenim poslovima,

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti sljedeću dokumentaciju:

- životopis / CV,
- dokaz o državljanstvu ( preslika domovnice),
- dokaz o stručnoj spremi ( preslika svjedodžbe),
- dokaz o ostvarenom radnom stažu u struci (preslika),
- dokaz da se protiv kandidata/ kinje ne vodi kazneni postupak ( uvjerenje nadležnog suda o nekažnjavanju i da protiv kandidata nije pokrenut kazneni postupak) ne starije od 6 mjeseci ( u izvorniku),
- kandidati/kinje može priložiti i dodatne dokumente koji dokazuju dodatni status, kao i znanja, vještine i iskustva za obavljanje poslova ovog radnog mjesta.

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se do 05. ožujka 2015. godine, preporučenom poštom ili osobno na adresu: Zajednica športskih udruga Grada Novske, Tina Ujevića bb ,44330 NOVSKA, s naznakom („Natječaj za zapošljavanje“).

Kandidati/kinje koji ispunjavaju uvjete natječaja bit će pozvani na usmeni razgovor.

Kandidat koji bude izabran bit će pozvan da dostavi svjedodžbu o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima kao i sve dokumente u izvorniku.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prijave na natječaj. Novska, 25. veljače 2015. godine

ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA NOVSKE