Grad NOVSKA Službene stranice

OBAVIJEST - Gospodarsko-investicijska konferencija

U organizaciji udruge Energo Panone 30. i 31. svibnja 2014. g. u Kutini održati će se gospodarsko investicijska konferenciju zEEleni Fest 2014.

Udruga Energo Panona iz Kutine osnovana sa ciljem promicanja razvitka i unapređenja regionalnog održivog razvoja u području energetike i zaštite okoliša kroz korištenje obnovljivih izvora energije i uvođenje mjera povećane energetske efikasnosti.

U vrijeme ozbiljne gospodarske krize, te enormne potrebe za odgovornijim ponašanjem prema okolišu i gospodarstvu općenito, prepoznali smo potrebu za pokretanje projekta, manifestacije zEEleni FEST, na kojoj bi integrirali razne gospodarske sfere (građevina, poljoprivreda, školstvo, turizam…) u cilju poticanja gospodarskih aktivnosti, a time i promovirali turistički sadržaj i ponudu regije (Moslavina i Sisačko-moslavačka županija, ali i šire), uz naglašeno odgovorno ponašanje prema okolišu i korištenju alternativnih – obnovljivih izvora energije.

Pozivamo Vas na dvodnevnu Gospodarsko-investicijska konferenciju, u organizaciji Udruge Energo Panona.

Konferencija će se održati u terminu 30.-31. Svibnja 2014. koji će se održati u kongresnoj dvorani Hotela Kutina, Dubrovačka 4, 44320 Kutina.

Potpomognuta sredstvima grada Kutine, konferencija je prepoznata kao iznimno važna manifestacija s ciljem poboljšanja gospodarsko investicijske klime te prepoznavanja regije Moslavine kao područja od gospodarskog značaja za Republiku Hrvatsku.

Prijavni obrazac za sudjelovanje na konferenciji preuzmite sa sa poveznice http://www.energo-panona.hr/prijavite-se-na-konferenciju-zeeleni-fest-u-kutini/ a brošura manifestacije kao i ponuđeni paketi za izlagače i sudionike može se preuzeti sa poveznicewww.energo-panona.hr/brosura-zeeleni-fest-2014

Udruga Energo Panona