Grad NOVSKA Službene stranice

OBAVIJEST - POZIV NA VOLODERSKE JESENI

Obavijest o održavanju trodnevne najveće priredbe na području Sisačko – moslavačke županije gdje posjetitelje očekuje bogata ponuda turističko-gospodarskih , kulturno-zabavnih i sportskih sadržaja koja će se održati u Voloderu u vremenu od 11. do 13. rujna 2015.godine u organizaciji Turističke Zajednice Grada Popovače i Udruge Voloderska Jesen

Iskustvo iz ranijih godina nam govori da "Voloderska jesen" posjeti više tisuća ljudi te brojni elektronski i pisani mediji. S obzirom na značaj i publicitet koji je ova manifestacija već dobila, kao i sve veći broj fizičkih i pravnih lica koji na različite načine učestvuju u "Voloderskim jesenima", smatramo da bi i Vaša tvrtka mogla da nađe svoj interes za uključivanje u jednu ovakvu manifestaciju. 

Kao i prijašnjih godina, osigurali smo dovoljno prostora i vremena za predstavljanje raznih djelatnosti  tvrtki za uslužne djelatnosti i prodaje raznih proizvode. U tom smislu, pripremili smo opširan program s mogućnostima predstavljanja u kojem ćete vjerujemo pronaći svoj interes.

Pozivamo Vas da sudjelujete u izložbenom prostoru i drugim sadržajima tijekom manifestacije 48. Voloderske jeseni, jer će Vaše sudjelovanje u prezentiranju proizvoda raznog asortimana obogatiti stručno–informativnu razinu  ove 48. po redu Voloderske jeseni.

U prilogu prijavnica za izlagače.

 

PRIJAVNICA

UDRUGA  VOLODERSKA JESEN

Voloder , Trg. Sv. Antuna 7

Žiro-račun PBZ : HR66 2340 0091 1104 5930 9

OIB : 38224230544

E-mail : voloderskajesen@net.hr

http://www.voloderska-jesen.hr

Mobitel : 095/ 537-3014