Grad NOVSKA Službene stranice

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Novske obavještava građane s područja Grada Novske o prijavama za rad u biračkim odborima za provođenje izbora za predsjednika RH

          REPUBLIKA HRVATSKA
SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO
                 GRADA NOVSKE

KLASA: 013-03/14-01/5
URBROJ: 2176/04-03-14-3
Novska, 09. prosinca 2014.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Novske obavještava građane s područja Grada Novske o sljedećem: Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske donijelo je odluku o raspisivanju izbora za predsjednika Republike Hrvatska koji će se održati 28. prosinca 2014. godine. U svezi s raspisanim izborima a u odnosu na imenovanje članova biračkih odbora za provođenje izbora, priopćavamo sljedeće:

Svi zainteresirani za rad u biračkim odborima za provođenje izbora mogu se javiti Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Novske u prostorijama Povjerenstva (ured 205, prvi kat), na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 2, 44330 Novska, u periodu od 09. do 11. prosinca 2014. godine (od utorka do četvrtka) svakim radnim danom od 9:00 do 14:00 sati.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Novske je sastavilo Upitnik koji je objavljen na internetskoj stranici Grada Novske ( www.novska.hr) koji se može skinuti i popuniti podatke a potom dostaviti u ured Gradskog izbornog povjerenstva na navedenoj adresi i u navedeno vrijeme. Isto tako potrebno je popuniti i Izjavu o prihvaćanju dužnosti člana tijela za provedbu izbora za predsjednika Republike Hrvatske ( Obrazac OP-6), koji se nalazi u prilogu ovog priopćenja. U Upitniku je potrebno popuniti sve podatke koji se traže. Izabrani kandidati će o izboru biti obaviješteni telefonskim putem, a lista kandidata objavit će se na internetskim stranicama Grada Novske i na oglasnoj ploči Gradske uprave Grada Novske.

GRADSKO IZBORNO POVJERENSTVO GRADA NOVSKE

OVDJE MOŽETE PREUZETI

UPITNIK

IZJAVA