Grad NOVSKA Službene stranice

JAVNI POZIV za dodjelu subvencije za kupnju automata za izravnu prodaju mlijeka (mljekomata) na području Grada Novske

Na temelju točke III.7. Izmjena i dopuna Programa poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Grada Novske za 2013. godinu („Službeni vjesnik“ br. 8/13) i temeljem Odluke gradonačelnika o raspisivanju Javnog poziva, raspisuje se

JAVNI POZIV

za dodjelu subvencije za kupnju automata za izravnu prodaju mlijeka (mljekomata) na području Grada Novske

ovdje možete skinuti

 OBRAZAC 

I.

Raspisuje se Javni poziv za dodjelu subvencije za kupnju automata za izravnu prodaju mlijeka (mljekomata) na području Grada Novske.

II.

Korisnici subvencije su poljoprivredna gospodarstva sa prebivalištem odnosno sjedištem na području Grada Novske, upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koji vodi Ured državne uprave, a djeluju kao obrt ili zadruga registrirana za obavljanje poljoprivredne djelatnosti ili kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo.

III.

Javni poziv traje do utroška sredstava, odnosno zaključno sa 26. travnja 2013. godine.

IV.

Subvencija za kupnju automata za izravnu prodaju mlijeka (mljekomata) na području Grada Novske, može se odobriti poljoprivrednom gospodarstvu u visini do 50% nabavne vrijednosti, a najviše do 40.000,00 kuna (uključujući PDV). Uz zahtjev za dodjelu subvencije za kupnju automata za izravnu prodaju mlijeka (mljekomata), prilaže se slijedeća dokumentacija:

1. Preslika Rješenja o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava,

2. Račun za kupnju automata za izravnu prodaju mlijeka (original ili preslika)

3. Dokaz da je račun plaćen (preslika izvoda i sl.)

4. Potvrda Grada Novske o nepostojanju duga prema Gradu;

5. Obostrana preslika osobne iskaznice ili potvrda o prebivalištu, obrti presliku Obrtnice ili Rješenja o upisu u obrtni registar

6. Preslika žiro računa

V.

Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Novske je nadležan za raspisivanje ovog Javnog poziva. Gradonačelnik donosi Odluku o odobravanju subvencije prema redoslijedu prispjeća zahtjeva.

VI.

Tražitelji subvencije koji imaju nepodmirene obveze i dugovanja prema Gradu Novska u bilo kojem obliku ne mogu biti korisnici ovih sredstava.

VII.

Zahtjevi za dodjelu subvencija za kupnju automata za izravnu prodaju mlijeka (mljekomata) podnose se na slijedeću adresu: CENTAR ZA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA GRADA NOVSKE Trg dr. Franje Tuđmana 2 44330 Novska sa naznakom – „Prijava na javni poziv za kupnju automata za izravnu prodaju mlijeka (mljekomata)“

VIII.

Zahtjevi za subvenciju dostavljaju se na propisanom obrascu uz pripadajuću dokumentaciju. Obrazac zahtjeva zainteresirani mogu dobiti u Centru za razvoj poduzetništva Grada Novske ili na internetskoj stranici Grada Novske. Prijave podnijete van roka te nepotpune prijave neće se razmatrati. IX. Ovaj Javni poziv objaviti će se na internetskoj stranici Grada Novske te na oglasnoj ploči Grada Novske.

KLASA: 302-03/13-01/04
URBROJ: 2176/04-03-13-1
Novska, 16.travnja 2013.

GRAD NOVSKA GRADONAČELNIK

Antun Vidaković, dipl. ing.