Grad NOVSKA Službene stranice

U Zagrebu održana poslovno edukativna konferencija

U Zagrebu održana poslovno edukativna konferencija

U organizaciji Agencije "Infiniti komunikacije" 1. prosinca, održana je poslovno edukativna konferencija "Ubrzajmo Hrvatsku", u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. SOS Dječje selo Hrvatska sudjeluje kao partner na konferenciji, a organizator se odriče dijela prihoda od prodaje kotizacija u korist djece i mladih SOS Dječjeg sela Hrvatska. Konferencija je održana s ciljem predstavljanja projekta "Ubrzajmo Hrvatsku", o kojem je govorio dr. Hose Manuel Torres, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka poslovne edukacije. 

Vlasnik "Infiniti komunikacija" Željko Jukić obratio se svima nazočnima, istaknuvši humanitarni karakter konferencije, te je objasnio kako je iz suradnje s dr. Joseom Manuelom Torresom nastao ovaj projekt. Prisutnima su se prigodnim riječima obratili i izaslanik ministra turizma Darka Lorencina Ivo Bašić i izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Nela Jurić. Dr. Hose Manuel Torres osobno je predstavio svoju metodu "Plan your success"- poslovni i organizacijski koncept koji drastično utječe na poboljšanje produktivnosti u svim poslovnim djelatnostima. Njegovo viđenje i koncept promjena koje primjenjuje međunarodno su priznate, te su do sada primijenjene u tristotinjak vodećih kompanija diljem svijeta. 

"Razvoj Republike Hrvatske trenutno je u stagnaciji zbog teške ekonomske krize i jedinice lokalne samouprave nemaju mogućnost daljnjeg razvitka radi problema s decentraliziranim sredstvima, koje u malim količinama dobivaju čelnici lokalnih jedinica."- rekao je gradonačelnik Grada Novske Vlado Klasan, koji je nazočio predstavljanju projekta, te je dodao da je tijekom konferencije uspostavio kontakt s jednom velikom tvrtkom, s kojom će u budućnosti dogovoriti detalje o poslovnoj suradnji.