Grad NOVSKA Službene stranice

"Afra" – knjiga Anđe Marić predstavljena u GKČ "Ante Jagar" Novska

Knjižnica i čitaonica "Ante Jagar" Novska ugostila je u ponedjeljak, 7. studenog u prostorima igraonice, estradnu umjetnicu Anđu Marić koja se okušala i u spisateljskim vodama.

Svoju prvu knjigu za djecu "Afra" koju je napisala 2010. godine predstavila je učenicima Osnovne škole Novska. Knjiga govori o prijateljstvu, ljepoti koju pružaju različitost i posebnost svake osobe, a  glavni lik njene prve knjige "Afra" je djevojčica Đurđa.Učenici Osnovne škole Novska bili su kreativni posjetitelji. Autorici knjige Anđi Marić postavljali su razna pitanja, veliku pažnju im je privukla i "Pusa" autoričin kućni ljubimac.

Autorica je i poznata estradna umjetnica koja je veliku pažnju u javnosti plijenila  svojim privatnim životom. U zadnje vrijeme je nestala s pozornice zbog teške bolesti s kojom se bori već par godina, no nastavila se boriti sa životnim izazovima i prepustila se čaroliji pisanja.

Knjižnica i čitaonica "Ante Jagar" Novska razveselila je djecu ugostivši autoricu koja je znala zaokupiti njihovu pažnju i koja nam je u izjavi za  RPN rekla kako joj se grad Novska jako sviđa svojom ljepotom i bogatstvom umjetničkih izričaja, a bila je oduševljena i prostorom knjižnice.