Grad NOVSKA Službene stranice

Josip Šimunović ponovno izabran za predsjednika Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ

Na  redovnoj  izborna Skupštini  Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije održanoj u Sisku, za naredno razdoblje do 2020. godine, za predsjednika je  ponovno  izabran Josip Šimunović.

Svojim dugogodišnjim radom u sportu Josip Šimunović dao je značajan doprinos razvoju sporta, od rada s najmlađima kroz Udrugu za poticanje sportskih aktivnosti i komunikacijske kreativnosti „Ogrc“ iz Novske, do školskog sporta, posebice košarke na području Grada Novske i Sisačko-moslavačke županije. Predsjednik je i Zajednica sportskih udruga Grada Novske.

- Zahvaljujem na povjerenju i potpori, to je ono što mi čini izuzetnu čast. Naravno, zahvaljujem se Sisačko-moslavačkoj županiji  na potpori i na povjerenju kao i svim gradskim Zajednicama, sportskim Savezima Sisačko-moslavačke županije. Mogu samo reći da i vi i ja znamo jako dobro da niti moja umješnost, niti glavnog tajnika, ne znači ništa ukoliko ne budemo imali dobru suradnju i ne budemo imali korektne odnose. Sve uspjehe i neuspjehe dijelit ćemo zajedno, naglasio je Šimunović nakon što je dobio novi mandat za vođenje sportske Zajednice županije.

Za njegove zamjenike izabrani su Davor Ivić i Željko Kasik,  članova Izvršnog odbora su, Ivana Orlić, Gorislav Gutrung, Stjepan Sviben, Zvonko Belošević, Damir Korica, Dario Batnožić, Marko Badrić i Miroslav Perošević, a glavni tajnik je Ivo Šimac. Članovi  Nadzornog odbora su, Damir Nogić, Zlatko Šepović i Neven Šepović.

U ime Sisačko-moslavačke županije  izabranima je čestitao  Roman Rosavec, zamjenik župana, rekavši

kako se nada da će u budućnosti rad Zajednice „biti konstruktivan, na dobrobit i na poboljšanje sportskog dijela naše Županije, te se i dalje preporučamo dobroj i uspješnoj suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom u kojoj ćete uvijek imati ruku partnerstva“.