Grad NOVSKA Službene stranice

ŠNK Strug iz Bročica održao humanitarni nogometni turnir za Ivana Vranjića

Ivan Vranjić je član ŠNK "Strug" iz Bročica, tražeći posao odlazi u Njemačku gdje doživljava teško stradavanje u prometnoj nesreći. Sada mu je potreban novac za liječenje.

Klub je odlučio organizirati humanitarni nogometni turnir koji je održan u nedjelju, 25. rujna na nogometnom igralištu u Bročicama.

Odigrana utakmica  limača između NK "Libertas" Novska i NK "Strug" Bročice završila je rezultatom 13:1 za Libertas, nogometna utakmica između ŽNK Bročice i ŽNK Jasenovac rezultatom 4:0 za Bročice, te redovno kolo 3. ŽNL koje je odigrano  između ŠNK "Strug" Bročice i NK "Nafta" Kozarice završila je rezultatom 1:0 za ŠNK "Strug" Bročice.

Tajnik kluba ŠNK "Strug" Bročice Ivica Androšević u izjavi za RPN je rekao kako je klub pokrenuo inicijativu za organizaciju humanitarnog nogometnog turnira na koji se odazvao veliki broj gledatelja, a  prikupljeno je  4 570 kuna.

Tajnik kluba  se zahvalio svima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji i koji će svojim novčanim priloziam i u buduće pomoći u liječenju Ivana Vranjića.

Ovoj humanitarnoj akciji priključio se i Grad Novska, gradonačelnik Vlado Klasan je u razgovoru s majkom Ivana Vranjića dogovorio kako će se iz gradskog proračuna također uplatiti određeni novčani iznos za pomoć Ivanu u daljnjem liječenju.