Grad NOVSKA Službene stranice

Veterani RK Novska nastupili na rukometnom turniru u Novom Sadu

Veterani RK Novska nastupili na rukometnom turniru u Novom Sadu

Veterani RK Novska su nastupili od 10. do 13 ožujka na velikom međunarodnom rukometnom turniru za veterane i veteranke u Novom Sadu, na kojem su sudjelovali je 21 muška i 12 ženskih ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne Gore i BiH. Novljanski su rukometaši igrali u grupi sa Velikom Nedjeljom (Slovenija), Srednjoškolcem, Novi Grad (BiH) i Jugovićem, Kač (Srbija).


"Imali smo dosta tešku grupu. Velika Nedjelja je prošle godine bila druga na ovom turniru, a ekipa Jugovića je prošle godine bila u polufinalu a ovaj put je bila pobjednik, tako da smo poraz doživjeli od pobjednika turnira. Zbog tog poraza nismo uspjeli ući u polufinale i u konačnici smo zauzeli 7-10 mjesto što je dobar rezultat za prvi nastup  na ovako velikom i jakom turniru. Ostavili smo jako dobar utisak kao ekipa na ovom turniru što je rezultiralo mnogobrojnim pozivima na turnire širom regije", rekao je Antun Domankušić. U ženskom dijelu turnira pobijedila je ekipa veteranki Slavonskog Broda
Rezultati skupine: Novska - Velika Nedjelja 9:6; Novska - Srednjoškolac 10:9; Novska - Jugović 9:11
Slobodno su vrijeme iskoristili novljanski rukometaši za upoznavanje Novog Sada te za posjet  Petrovaradinskoj tvrđavi, a imali su priliku pogledati i hrvatskog rukometnog prvaka PPD Zagreb koji je nastupio u Novom Sadu u okviru Seha lige protiv domaćina Vojvodine.